NEDERLANDS

Travel to Canada - What to Expect

NEDERLANDS: SKI BANFF CANADA

Save in spring!

  • MM slash DD slash YYYY

WELKOM IN DE ROTSACHTIGE BERGEN IN HET NATIONAAL PARK BANFF

Midden in het Banff National Park vindt u drie van ‘s werelds mooiste ski gebieden: Mount Norquay, Lake Louise, en Banff Sunshine Village.

Gezamenlijk hebben deze drie gebieden meer dan 200 kilometer aan pistes waardoor er voor elk niveau, van beginner tot gevorderd, ontzettend veel te ontdekken is. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij één skipas aan die in alle drie gebieden te gebruiken is.

De Canadese Rockies staan bekend om hun unieke lichte, droge sneeuw. De winter in deze regio is lang en de dichtheid van het water in de sneeuw is lager in vergelijking met andere wintersportgebieden. Hiermee heeft dit gebied de ultieme omstandigheden voor skiërs en snowboarders met sneeuwdieptes tot wel 9 meter.

HOE LANG DUURT HET OM BIJ DE CANADESE ROTSEN TE KOMEN?

Er zijn vele rechtstreekse vluchten beschikbaar tussen Calgary International Airport en meerdere steden in Europa. Vanuit Calgary naar Banff is het 90 minuten rijden via de Trans Canada vierbaans snelweg welke alle seizoenen open is.
Vanuit Banff rijdt u door een adembenemend landschap in 45 minuten naar Lake Louise.

Busvervoer voor alle drie de gebieden is inbegrepen bij de skipas, zo kunt u vanuit Banff al binnen 20 minuten op de piste staan.

Met de adembenemende Rockies op de achtergrond, geen lange wachttijden voor de skilift en de vriendelijke Canadese gastvrijheid kunt u rekenen op een onvergetelijke vakantie.